BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 6 maj 2010

Vi har det bra!

Hej alla!

Jag ska alldeles snart ge Bisou mat, så jag fattar mig kort och så lägger jag upp lite bilder sen, ok?

Bisou sov gott nästan hela natten. Jag tror jag var uppe och testade om hon ville leka lite innan hon somnade om, men det ville hon inte. Jag minns inte om jag tog ut henne... Nej, det gjorde Jakob lite tidigare på natten! Klockan sju drog Jakob till skolan och jag gick upp med Bisou, lekte lite, gav henne mat och sen skulle hon ut och bajsa. Det tar ca 10-15 minuter innan hon vill bajsa efter hon har ätit, men nu glömde jag bort tiden så det hamnade på golvet.

Hon har blivit bättre på att våga leka med leksaker och inte bara oss, till och med på egen hand ibland! Grisörat "tog slut" igår och snart är svålrullen helt förintad, som jag gav henne bara imorse. Vi var ute på promenad och det gick rätt bra! Jakob har mest styr på det där med koppel och jag gör som han, och då går det bra.

Jag har övat klickern två gånger idag också! Jag försöker inte lära henne något mer än att klick betyder godis, så jag tar ca 10 pyttiga köttbullebitar och så klickar jag samtidigt som hon får biten i munnen. Jag är tyst, och vi befinner oss i hallen för att minimera störningar. Jag är helt tyst och tar bara ett par steg mellan klick och belöning.

Tyvärr har jag blivit lite krasslig. Inget farligt, men jag har fått ont i halsen och det är värre idag än igår. Hoppas det inte är något jag fått av, eller ger till Bisou!

Hej så länge!

0 kommentarer: