BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 5 maj 2010

Koppelträning och nyfikna barn

Som Jakob skrev tidigare idag gick natten jättebra! Hon vaknade ett par gånger och då passade vi på att gå ut med henne för att kissa, men i övrigt låg hon tyst i sin bädd på golvet och - förmodar jag - sov. Jag har lite svårt att slappna av så jag ligger och lyssnar, så min sömn blev inte fantastisk ändå. 

Bisou har kommit längre i koppelträningen, hon är verkligen inte omöjlig när det kommer till att vänja sig vid saker vi vill hellre än hon vill! Idag gick vi i koppel till soprummet, sen gick Jakob med Bisou vidare runt huset och jag gick och postade brev. Det var ägaranmälan till SKK, registrering hos Jordbruksverket och autogiromedgivan till hundförsäkringen hos If. När jag kom tillbaks var Bisou, Jakob och en smärre klunga barn ute och hälsade på varandra i solen. Bisou verkade tycka det var kul att träffa på dem, men barnen var inte bättre än hennes senaste kärlek ... grisörat... Det har hon tuggat och tuggat på och det är nästan förintat efter bara en och en halv dag. Eftersom solen var framme och det var riktigt varmt passade vi på att vara ute, så hon ska börja tycka att det är behagligt att vara ute. Som det är nu är det svårt att motivera henne att vara ute länge nog för att kissa och bajsa eftersom hon tycker det är kallt och jävligt. 

Jag ska snart lägga upp lite bilder, och ta tag i det här med videoredigering så jag kan ladda upp lite spännande film! 

2 kommentarer:

Sofia Finnved sa...

"Bara en och en halv dag"? Vänta bara tills hon blir större, då tar det inte ens en timme innan ett grisöra är ett minne blott. :)

Marie sa...

Haha, jag ser fram emot den dagen :)