BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 16 maj 2010

Hund på riktigt!

En riktig promenad

Idag började jag och Jakob dagen med att ta ut Bisou på en riktig promenad. Inte långt, totalt blev det kanske 600 meter? Men för Bisou är det ganska långt, och om det handlar om att följa i kopplet och inte stanna och leka och lukta överallt, så är det en smärre revolution. Men det gick jättebra! Och när vi kom hem var hon inte alls så nafsig och gnällig som hon har varit på förmiddagarna på sistone. Man är ju osäker på om hon är mogen för promenader, men med tanke på hur fint hon följde i kopplet och kontakten vi fick så tror jag inte vi är en dag för tidiga :)


Grov bulle!

Nu väger Bisou 5,4 kg. Det är inte jättelång tid kvar innan hon väger dubbelt så mycket som när hon kom hem till oss. Hon får plats alldeles utmärkt i famnen, men nu är det inte riktigt lika lätt att plocka upp henne, nu får hon inte plats i en hand längre :) 

Kloklippt på nytt

Idag är det ju söndag, och visst har klorna klippts igen. Hon var inte riktigt lika sömnig den här gången som förra, men det gick bra ändå. Hon litar på mig och tycker inte det är obehagligt, men skulle nog hellre lämnas i fred. 

Ett litet bad

Igår när jag skulle duscha passade jag på att introducera badkaret för Bisou. Ett par cm vatten fanns i karet när jag lyfte ner henne, och så fick hon godis. Sen hällde jag på lite mer vatten och vaskade av tassar och rumpa, gav henne ett par till godisar och sen tog husse emot henne med handduk. Toppen! 

Tommy igen 

I tisdags, den elfte, var Tommy hos oss igen och det gillade Bisou. Jag tror de hade roligt! Grisörat 0 kommentarer: