BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 3 maj 2010

Sömniga tjejer

Som Jakob skrev imorse fick vi såklart inte så långa tysta stunder i natt. Det funkade ganska bra att lägga sig på golvet vid henne och smyga upp i egen säng när hon somnat. Men så kan man inte hålla på i längden, hon vaknade och gnällde efter ett tag. Jag tror vi gjorde ett bra jobb i att hålla oss själva lugna i alla fall, och vi har dragit lite lärdomar till nästa natt. T ex kan det vara så att hon fryser, så jag tänker värma en havrekudde till henne ikväll. Dessutom har vi en sänghimmel/myggnät som var jävligt störig för mig och Jakob att krypa in och ut ur, så den hänger vi bort. Jag blev nojig att hon skulle bita loss bitar av rottingkorgen, så den tog vi ut också.

Att komma ut är hon inte så förtjust i till en början, hon kutar tillbaks till dörren på en gång. Men om man lockar på henne går det bättre och efter nån minut skuttar hon omkring i gräset :)

Jag skulle inte beskriva henne som rumsren, men hon har utan tvekan fattat grejen i alla fall. Hon kissar mer inne än ute (ibland tar jag ut henne, men har vi inte varit ute tillräckligt länge för att hon ska "trivas" så springer hon direkt in och kissar på tidningspapper). Men hon bajsar mest ute!

Jag tycker hennes självförtroende och leklust ökar för varje minut, det är så fint.

0 kommentarer: