BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 25 maj 2010

Utveckling åt rätt håll

Vi börjar med att gratta Jakob på 28-årsdagen! Ikväll är vi ett sällskap på 12 pers som ska käka på Glorias, Jakobs favoritställe i Lund. Vi har fixat hundvakt också, på vår gamla korridor där det finns många människor som kan roa och ta hand om Bisou i några timmar.

Förlåt för dålig uppdatering! De flesta bilder vi har sinnesnärvaro att ta är på en sovande Bisou och såna har man väl sett nog av nu... Men jag berätta lite om vad som hänt sen sist!

Bisou har:

- Åkt buss, tre gånger faktiskt! En gång i fredags och så tur och retur idag. Det är inget särskilt för henne, man går in i ett rum som bullrar och därinne är en massa folk. Ball!

- Avmaskats. Dags för det vid elva veckor. Köpte Balminth på Apoteket, klämde ut sträng enligt anvisningen i paketet över hennes mat och hon smaskade i sig med aptit. Gött!

- Fått fästingmedel. Det var en veterinär/representant från ett företag som gör fästing-/loppmedel på Apoteket, och när hon berättade hur det gick till tyckte jag det verkade enkelt och som en bra idé eftersom vi ska till Stockholms skärgård nån gång i sommar. Har inte applicerat det än, dock! Återkommer med det.

- Fått erbjudande från en fotograf på stan om hon vill vara vykortsmodell! Jag, i egenskap av hennes agent, sa att det var en rolig idé. Jag ska höra av mig till henne, så får vi se varhän det bär. ROLIGT VA?

- Passerat 7 kg-strecket. Bamse-Bisou!

- Bokat tid hos Kajsa-Lisas veterinärklinik för 12-veckorsvaccineringen.

- Börjat smaska i sig grisöron på under tjugo minuter. Inte illa för en liten bäbis!


- Bara kissat och bajsat utomhus eller innanför dörren. Om hon bara kunde gnälla lite när hon blev nödig så hade hon nästan varit rumsren, men hon är så tyst. Vilket såklart är skönt, hon skäller väldigt lite och är i allmänhet tyst. 


2 kommentarer:

Gustav Bodenäs sa...

Finns även smidiga fästinghalsband

Marie sa...

Tack för tipset, men det känns smidigare att slippa något som "märks" medan man bär det...