BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 3 maj 2010

Rädd hund

Inatt var första natten som vi skulle sova med Bisou. Hon är ganska rädd för att gå ut, och hon är rätt så ointresserad av att leka ännu - hon vill mest ligga i knät och gulla. Inte så konstigt, allt här är ju rätt så otäckt och mamma är ingenstans i närheten. Hon är rätt så nöjd med att knalla omkring i lägenheten och lukta på saker.

Ibland så stissar hon upp sig rejält, och börjar kuta runt under soffan och sådant. Iallafall. Inatt var första natten med sömn - och ni ser nog på tidsstämpeln på det här inlägget hur bra det gick.

Först gick vi bara och lade oss i vår säng och släckte lampan. Hon började gnälla rejält, men det har hon gjort för rätt många saker sedan hon kom hem till oss - hon gnäller för att gå ut, hon gnäller för att komma in, hon gnäller för att äta. Så vi ignorerade henne. Men sedan började hon springa runt som ett skott, gnaga på möblerna, slå huvudet i underkanten av sängen, och så vidare. Och lade inte av. Så jag gick efter mycket om och men och lade mig på golvet. Då blev hon glad, och gnagde mig i ansiktet en stund. När hon hade somnat lade jag mig i sängen igen, och då sov hon i säkert, tja, en timme...

Marie rastade henne i tjugo sekunder inatt också, men då var hon nog för upphetsad för att kissa. Men hon är i stort sett rumsren redan - i vilket fall så kissade hon inte en droppe i sovrummet under natten, utan pinkade en flod på tidningspapprena ute i hallen nu för en kvart sedan när vi hade vaknat och gått upp.
Så börjar denna dagen... eurgh... nu biter hon mig lite i skrevet, så jag får sluta skriva.

0 kommentarer: