BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 8 maj 2010

En drömlik tillvaro?

Bisou har sovit jättemycket idag. Hon har vaknat långsamt och motvilligt (I can relate!) och har bara varit vaken länge nog för att äta, vara ute och leka lite. Hon har förvisso inte ställt till med några vidare besvär, och hon verkar pigg, glad och stark när hon är vaken. Så jag är inte orolig, jag tolkar det som att hon har många intryck att smälta. Som vi alla vet är sömnen då vi sorterar minnen och förnyar celler. Imorgon kommer hon vara en skärpt och stark tjej, alltså!

Men kommer hon vara vaken inatt istället?
Jakob festar ikväll, så det blir han som får ta smällen om Bisou vaknar när han kommer hem sent, hehe.Tidigare idag var Li, en skolkompis till Jakob, här. Hon blev bedårad :) Tydligen är Bisou mycket mindre än man tror från bilderna, och fruktansvärt söt. (Det sistnämna visste vi redan.) Bisou var nyfiken på henne och gav henne ett fint välkomnande med dels svansvift, pussar, lek och hann till och med nicka till i hennes famn.

Imorgon ska hon få träffa Sofia och Kristoffer, samt tollaren Xtra. Det ser vi fram emot! Xtra är en sansad och jättefin tik, som hunnit bli mycket mer väluppfostrad än Bisou så jag hoppas såklart att hon kan präglas lite. Inte för att det går att säga nåt om Bisous framtida disciplin, men promotiva insatser är de bästa!

0 kommentarer: