BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 5 juli 2010

Älskade vackra härliga hund!

Idag tänkte jag spotta ur mig lite om de senaste veckorna, uppdelat i några inlägg under dagen. Vi börjar med lite smått och gott och några bilder från början av juni!

Bisou fick för ett par veckor sen en fin mjuk bädd som jag tänkte hon kunde ligga i när vi är i vardagsrummet. Den är brun i ett tyg med lite mockakänsla, med subtilt mönster i glansig mörk nyans. Jättesnygg tyckte jag, och valde den mest för utseendet. Hon gillade den såklart också, provlåg den i djuraffären och har sen dess gjort den till favoritsovplatsen. På dagarna väljer hon den framför att ligga bredvid oss i soffan, och på nätterna låter jag henne ligga kvar där istället för att ta in henne i sovrummet och visst fasiken sover hon kvar där hela natten. Det är jätteskönt att inte ha hennes snarkande en meter från örat! Fast hon snarkar inte så ofta längre, speciellt inte i bädden - perfekt!
Apropå när vi var i djuraffären, så hände självklart allt som händer när man har en valp i en djuraffär. Hon började tugga på godiset på hyllorna (som jag sen fick köpa) och drog precis hela tiden. Kronan på verket var när hon klämde ut en lös klick bajs på mattan när jag kikade på halsband...

Tillsammans med Sofia har jag upptäckt en plaskdamm nära hundgården vid Fäladstorget, som har blivit en favorit (kanske mest för en överhettad matte snarare än en skeptisk valp)! Det är vaddjupt så Bisou behöver inte simma för att ta sig fram, och så finns det en fontän i mitten som sköljer hennes mage :)

Och här lite bilder:


2:a juni, sover på mattes bröst i soffan 


3:e juni, käkar 3:e juni, trynar på dörrmattan


4:e juni, luktar i gräset när nåt i sandlådan distraherar! 


4:e juni, nosar runt i gräset på baksidan 


4:e juni, på jakt efter den godaste gräsbollen! 


4:e juni, ligger och solar med husse i Botaniska Trädgården 
(en av de första riktigt varma dagarna som vi tillbringade med Dan, Hannah och Tommy) 


2 kommentarer:

Hannan sa...

fint!

Marie sa...

Bra, det ska komma mer snart tänkte jag!