BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 22 juni 2010

Busy Sponges!

Det är lite synd om Bisou, hon får så knäppa smeknamn: Bobi, Bunches, Busy Baby, Busy Bunches, Snörpan, Bullen, Knutte, Lillan... Senaste tillskottet är Sponges, någon sorts association till Sponge Bob Squarepants :)

Bisou vägde i förrgår 10,6 kg och har tappat sina små mjölkframtänder, två nere och två uppe. De byttes raskt ut mot nya och hon verkar inte haft några besvär av det. Det har börjat komma upp nya kindtänder också, där det inte fanns några alls innan.

Hon fick en jättefin mjuk bädd som ligger i vardagsrummet, som hon verkligen gillar. Nu lägger hon sig ibland hellre där än bredvid mig eller Jakob i soffan. På natten är det fortfarande hennes bäddade, öppna bur som gäller. Hon kommer få en rejäl Bia-bädd när det behövs.

Jag är verkligen ledsen över att vi inte uppdaterat med så mycket bilder, men vi har knappt tagit några.

Bisou har nu varit i tre olika hundrastgårdar och träffat en massa hundar. Jag tror faktiskt jag kommer ihåg de flesta. I hundgården vid Fäladstorget träffade hon Rufs Rufs, en jättestor skotsk hjorthundstik som Bisou faktiskt hade lite respekt för. Rufs Rufs var knappt ett år gammal och rätt valpig, så de hade roligt. Turbo var en collie-blandning av den värdiga åldern 12, som cirklade runt Xtra för att känna dofterna bättre. Han såg väldigt dåligt.
På Södra Esplanaden finns en populär hundgård, och där träffade hon en lurvig Hugo som gillade att jucka på Bella, en golden retriever. Sedan dök en liten Jack Russell upp som hette Zorro, som också gillade att leka med Bisou. De var ungefär lika stora och han var bara 9 månader gammal. Vi fick också besök av en Siberian Huksy som hette Nanook, en tik som sa ifrån när Hugo försökte jucka på henne. Slutligen fick vi också besök av en helt underbar amstaffhane som hette Buddha. Han var lugn och glad. Jag tror Buddha och Bisou kände att de var närbesläktade för de sniffade på varandra riktigt länge och verkade komma överens på ett lugnt sätt.

Bisou har även badat i plaskdammen nära hundrastgården vid Fäladstorget, hon blev himla frusen efteråt för vi hade ingen handduk med oss och det blev mulet efteråt. Ska återkomma dit vid riktigt soligt väder.

0 kommentarer: