BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 12 augusti 2011

Röntgenundersökning på Bisous leder

Idag gjorde vi nåt spännande, vi var hos veterinären och lät Bisous höfter och armbågar röntgas! Vi mötte Bisous uppfödare Claes från Swedestaffs som tyckte hon var fin, så fin - självklart! Hon fick en lugnande spruta och så tog det ett par minuter så la hon sig ner och blev liggande på en filt. Som matte tyckte jag det var lite obehagligt att se sin pansarprinsessa så lealös, hon är ju alltid så I GASEN när hon är på nya ställen och får träffa nya människor och sniffa på spännande grejer.
Det hälsointyg Alex fick när vi var där i början av juni hade jag ju lyckats dröja så länge med att skicka till försäkringsbolaget att det var tvunget att utfärdas ett nytt och de var snälla nog att bara göra en okulärbesiktning och skriva ut ett färskt. Tack Cityveterinärerna!
Vi var tre som åkte hem, och efter en knapp timme åkte Jakob och hämtade Bisou igen. En riktigt slö kotte som bajsade tre gånger (?) på väg från bilen till lägenheten och som sedan ägnade ett par timmar i fred i sovrummet under en filt. De sa att hon kunde vara illamående och att vi skulle ta det försiktigt med maten, då efter ytterligare några timmar fick hon några miniportioner som hon åt med glädje och behöll i magen. Nu på kvällen har hon varit som vanligt! Husse och matte är nöjda och glada, hoppas Busy Bunches också är det!

Angående bilderna och "betyget" på Bisous armbågar och höftleder så dröjer det, de skickar bilderna från veterinären till Svenska Kennelklubben som får bedöma dem. Om de är tillräckligt fina ska Claes hitta en lämplig hane så det kan bli fler Bisou-hundar, men om inte lederna är tillräckligt fina så blir inte Bisou mamma till några Swedestaffs-valpar. Vi återkommer!

0 kommentarer: