BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 28 juni 2012

Hej hej!

Jag var hos veterinären med hutte och masse den 24/4 för jag har en fläck på kinden som först kliade och blev hårlös. Sen slutade det klia, men pälsen kom aldrig tillbaks och så var huden där alldeles känslig och torr ibland. Då fick jag sova en skvätt medan de skrapade på huden, och där i proverna hittade de en parasit som heter demodex! En vecka senare fick jag medicin som masse droppade i pälsen på mig. 


Den 19/6 fick jag komma till veterinären igen (jag älskar att vara där, det är så himla spännande och alla vill vara nära mig!) och sova lite. Proverna den här gången visade ingen demodex! Men för att vara på den säkra sidan skulle jag få de resterande två doserna av medicinen, och göra ytterligare en hudskrapning utifall nån parasit bara gömde sig förra gången! Masse droppade i pälsen igen. 
Jag fick också påfyllning av vaccin (tror det var kennelhosta). 

Och idag har jag åkt bil med han som tog hand om mig, mamma och mina syskon när jag var liten valp! Claes från min kennel Swedestaffs ville ta med mig till Kristianstad och röntga mina höfter igen, för att kolla om det inte är så att de är rätt fina ändå. Om höftbilderna är fina så tycker de att jag ska bli mamma, wow. De kollade hjärtat också, det var prima - men det visste vi ju redan eftersom jag är så himla himla livlig! 

söndag 24 juni 2012

Bara en regnig dag