BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 30 maj 2011

Lugn och ro

Bisou är i hundrastgården med Sofia och Tommy så vi kan vila ostört. Dröm sött!
Published with Blogger-droid v1.6.9

Tillökning i hundfamiljen Krochmal


Hej alla! 

För drygt tolv timmar sen kom vi hem till Lund frade rån Arlanda, där vi hade hämtat Renaldo och Alex från Hundhjälpens hägn i rumänska Cernavoda. Renaldo fick åka hem till sin nya matte och nya schäferflickvän i Blentarp, medan vi tog med Alex och Bisou in i lägenheten. Bisou var mycket entusiastisk över besökaren men Alex krävde mer respekt än hennes närgångna sniff och buff, och hon fattade vinken efter lite fräs och morr. 
Han rörde sig fritt och nyfiket i hela lägenheten, sniffade runt och försökte få lite utrymme från Bisou som återigen skulle fram och leka och busa. Han verkar inte rädd för nånting!
Det tog ett tag innan det blev lugnt så vi alla kunde sova, det kom ett par skvättar i vardagsrummet, ett par i sovrummet och så. Alla hoppade upp i sängen, men Alex ville inte att Bisou skulle ligga för nära så hon hoppade ner. Eftersom hon är van att sova i sängen så kom hon tillbaks, men fick morr från Alex som ville ha lite space. Vi hade en lugn stund då Bisou låg vid fötterna och Alex mellan mig och Jakob, men det varade inte så länge. Vi sov ungefär mellan tre och halv åtta. 
Just nu ligger Alex på golvet och har varit ute och utforskat gräsmattan lite. Han piper lite, jag tror det är lite allmän hemlängtan. Han verkar inte obekväm eller ledsen. Sofia och Tommy tog med Bisou till hundrastgården så hon får springa av sig, det kan behövas att de båda får lite ensamtid. Alex tror jag behöver en hel del lugn och ro medan hon behöver kuta och göra av med energi! 

Tack mötaren Tesa och resenären Sanna på Hundhjälpen för all hjälp att få hem snygga Alex! 

söndag 22 maj 2011

Lek med liten valp

Bisou och Britney. De lekte riktigt fint med varann! Det är svårt att tro med en sån här bild (kolla noga).
Published with Blogger-droid v1.6.9